Lyssna på sidans text

 

Kalendarium


Välkommen till våra kurser!

Föreningen anordnar fortlöpande kvälls- och veckoslutskurser i olika slöjdtekniker. Kurserna är i huvudsak förlagda till Hemslöjdsgården, men erbjuds även på andra orter i länet.

Många av kurserna är förlagda till Hemslöjdsgården i Linköping. Våra kursledare är alla skickliga hantverkare inom respektive område. Som medlem i vår förening har du 10% rabatt på kurserna.

I samband mer kurstillfället lämnar butiken Östgöta Hemslöjd 10 % rabatt på material och böcker som har anknytning till det aktuella kurstillfället.

Ungefär två veckor innan kursstart skickar vi en kallelse, med information om kursen samt en faktura. Anmälan är bindande. Om du avanmäler dig senare än två veckor innan kursstart betalas kursavgiften endast tillbaka om din plats kan fyllas av en reserv. Detta för att minimera risken att kursen måste ställas in med kort varsel.

I samarbetare med Svenska hemslöjdsföreningars riksförbund och Folkuniversitetet.

OBS! om du inte får bekräftelsen på att vi har tagit emot din anmälan, maila då till; info@hemslojdeniostergotland.se

logga        Folkuniversitetet kopiera

Välj önskad kurs nedan...


KLÄDSÖMNAD dag

 Klädsömnad dagtid I den här kursen kan du förverkliga ditt drömplagg efter egen design. Varje kursdeltagare jobbar med sitt individuella…
Läs mer ...

KLÄDSÖMNAD kväll

 Klädsömnad kväll Du planerar och ritar alla mönster själv. Mycket tid går åt till underarbete som mönstertillklippning och handsömnad. Kursen…
Läs mer ...

STICKA NORDISKAMÖNSTER

Kursinformation Workshop 27 januari kl.10 – 17 Hemslöjdsgårdens magasin Linköping Johanna Wallin, Norrköping Pris 900 kr/medlemmar, 1200 kr, icke medlemmar…
Läs mer ...

hemslojd

Hemslöjden i Östergötland

Hemslöjden bevarar och förmedlar intresset för slöjden

Vi arbetar även för att utveckla slöjden inom länet. Inom föreningarna finns en gedigen kunskap om slöjden och dess lokala särdrag.

Kontakta oss