Bli medlem

Lyssna på sidans text

 

Bli medlem i Hemslöjden Östergötland - Bli medlem och ta del av allt som händer i hemslöjdens värld!

Vår förening verkar för att bevara, förmedla och utveckla intresset för slöjden inom länet och vi gör det på flera olika sätt. Som medlem får du en gång varje månad ett nyhetsbrev via epost och det går att följa oss på sociala medier, Facebook och Instagram. Som medlem har du möjlighet att delta i slöjdvkällar där du kan träffa likasinnande och slöjda tillsammans med andra, medlemsslöjd finns för närvarande i Linköping, Norrköping och Motala. Där finns det också barn-och ungdomsverksamhet. Du kan delta i workshops och resor som anordnas i samarbete med hemslöjdskonsulenterna. Som medlem har du rabatt på kurser hos Hemslöjden i Östergötland, Sätergläntan-Hemslöjdenskursgård och Skansens hantverkskurser.

Du blir också medlem i Svenska Hemslöjdsföreningarnas Riksförbund, SHR. Det finns en mängd fördelar med att tillhöra en riksorganisation. Fyll i formuläret här nedanför.


Bli medlem

Alla fält med * måste fyllas i.

För och efternamn*
Ange för och efternamn

Gata*
Ange gata

Postnummer & Ort*
Ange postummer & ort

Person nr - Format ååååmmdd-nnnn*
Ange ert personnummer

Telefon / Mobil*
Ange telefonnummer

E-mail*
Ange e-postadress

Typ av medlem*

Välj medlemstyp

Invalid Input

Högst upp

hemslojd

Hemslöjden i Östergötland

Hemslöjden bevarar och förmedlar intresset för slöjden

Vi arbetar även för att utveckla slöjden inom länet. Inom föreningarna finns en gedigen kunskap om slöjden och dess lokala särdrag.

Kontakta oss